Over ons

Een fiets koopt u niet iedere dag. Daarom vinden wij bij Erwin Mols Fietsen het geven van goede informatie en service erg belangrijk. Wij hebben een ruim assortiment van bekende A-merken. Daarnaast hebben wij ook altijd degelijke B merken en een groot aanbod tweedehands fietsen. In onze vakkundige werkplaats worden de reparaties snel en grondig uitgevoerd.

DSC01194

DSC01181

Service

Naast een uitgebreid assortiment van kwaliteits-produkten bestaat de service uit diverse onderdelen. Het is belangrijk om te weten dat in alle aspecten van onze dienstverlening klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staat. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt, en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Stap gerust eens in onze wereld binnen.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Erwin Mols Fietsen nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.
DSC01199
images
Verzekering

Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen biedt Erwin Mols Fietsen een fietsverzekering. Dit in samenwerking met ANWB, een toonaangevende verzekeraar  in de tweewielerbranche. ANWB leden krijgen nog eens 5% korting op de premie.

Bedrijfsfietsen

Via de werkgever is het mogelijk een “bedrijfsfiets” aan te schaffen. Dit mag eens per 3 jaar. Deze fiets is bedoeld voor woon- werkverkeer. Over een bedrag van 749,- geldt een belastingvoordeel afhankelijk van de tariefgroep welke voor u van toepassing is. Dit is al snel zo’n 42%. De fiets wordt verrekend met het bruto salaris, vaak over drie jaar dus je voelt het nauwelijks.Voorbeeld:749,- -42% = 434,-/12= 12,- per maand.Meestal worden overuren of vakantietoeslag ingezet. Ook accessoires en Fietsverzekering behoren tot de mogelijkheden.Vraag er naar bij de afdeling personeelszaken.
DSC01202