CORTINA COMMON FIETS VAN HET JAAR 2019

 

Bij de opening van de fietsbeurs Bike MOTION in Utrecht, is de Cortina Common uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. In de afgelopen 30 jaar is de Fiets van het Jaar verkiezing uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen voor fietsenmerken in Nederland.

 

De Cortina Common is niet zomaar een fiets, alle Cortina Common-modellen beschikken over het unieke AtranVelo System (AVS). Dankzij dit kliksysteem bevestig je Cortina AVS-accessoires op een makkelijke en snelle manier achter- of voorop je fiets. De fietsen van het jaar 2019 worden gejureerd door een onafhankelijke jury. Volgens de jury is de Common een eigentijdse fiets met modieuze kleuren welke zich onderscheidt door middel de simpele montage van bagagemanden, daarnaast biedt de fiets “no-nonsense fietsplezier.”

Innovaties in de fietsbranche
De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt voor de 32e keer georganiseerd door de RAI Vereniging. De verkiezing heeft als doel om de consumenten en de media te laten zien welke ontwikkelingen, noviteiten en slimmigheden de fietsbranche het koperspubliek te bieden heeft. Een onafhankelijke vakjury heeft ook gekeken naar aspecten zoals veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de x factor van de fiets.

In de winkel

Wilt u de fiets een keer bij ons testen? Op dit moment staat de Common in de winkel. Maak een proefrit en ervaar het zelf!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.